Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
19
maalis '10

pala pohjoista

Nyt minäkin ymmärrän sen, kun puhutaan että ihmisistä tulee ihan Lapinhulluja. Niin, enkä yhtään ihmettele että miksi. Jos pohjanmaalla näkee ”kauas” niin Lapissa vasta avaraa onkin. Norjan ja Suomen väliset rajatunturit, valkoiset puuttomat päälliset. Aurinko pilkistää takaa, luoden uskomattoman siluetin taivaalle. Sitä katsellessa sielu lepää. Kyllä, sinne jää pala ja sieltä saa palan mukaansa. Se olkoot pala pohjoista minun elämässäni. Sinne palaan tulevaisuudessa aina uudelleen ja uudelleen. Enkä puhu nyt mistään keskuksesta, vaan jostain kauniimmasta, hiljaisemmasta, ylempänä olevasta. Kesällä viimeistään käännän auton keulan kohti Lappia ja vien itsestäni sinne lisää ja saan itselleni sieltä lisää. En kaipaa etelän rantoja, vaan karua hiljaisuutta.  Erämaata, paikkoja joissa ovat kulkeneet pedot ja saaliit rintarinnan, jättäneet jälkensä, joita pitkin minäkin saan kulkea. Kuljen siellä vapaana ajattelemaan, vapaana olemaan minä. Ilman puhelimen kuuluvuutta, ilman ympäröivää maailmaa. Siellä jos missä on minun paikkani, jonne haluan paeta yhä uudelleen.

Tässä teille kuvien muodossa pala pohjoistani. Olkaat hyvä.

IMG_2552 IMG_2564 IMG_2542 IMG_2603

Kommentit pois päältä artikkelissa pala pohjoista

Comments are closed.