Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
23
huhti '10

opiskeleva äiti

Opiskelevana äitinä sitä toivoo, että lapset säästyvät kaikilta kausittain iskeviltä taudeilta, jotta saa opiskella ilman sairaspäiviä. Niin syksy meni, kaksi viikkoa olin poissa opintojen ääreltä. Nyt kun viedään viimeisiä, on menossa ensimmäinen poissaolo viikko, 5 päivää poissa ja toiset 5 on peli osaltani menetetty. Tukiverkottomana perheenä näinä hetkinä toivoisi asuvansa edes 200km lähempänä vanhempiaan, jotta heiltä voisi pyytää apua. Tai muulta suvulta. Nyt kun matkaa on 300-500km on aika yksin. Siskoni, henkinen tukeni, myöskin 3 pienokaisen äiti. Ei häntä halua näinä hetkinä hälyttää apuun, kun tietää että siellä käydään samoja kamppailuja. Tämä tuo sen haasteen arkeen. Tekee arjestani mieleisen, loppuen lopuksi. Nyt saan viettää kullan arvoista aikaa lasteni kanssa ja koen olevani tarvittu, enkä uppoudu koulutöihin. Nämä on hetkiä, jolloin haluaisin repiä hiukset päästäni raivosta, ettei arki mennyt taaskaan niin kuin olisin toivonut. Elämänkoulua parhaillaan siis.

Silti aion tänään uhmata itseäni ja käydä ostamassa kutsu tarpeita. Sekä alkaa suunnittelemaan tarjottavia juhliini. Valmistuminen työelämään on juhlat ja kakun paikka. Sillä viikko lomaa ja 3kk sijaisuus taskussa odottamassa tekijäänsä. Lupasin miehelleni, etten tule kortistoon valmistumaan kun hän aiemmin keväällä patisti hakemaan töitä. Työ tulikin minun luokseni, kun puhelimeni soi. Syksyllä sitten kohti uusia haasteita, kyllä hyvää työntekijää aina tarvitaan.

On tässä muutakin. Annetaan edelleen tuulten pyöriä ja koitetaan kurkata puuskan välistä jonnekin tuntemattomaan, sillä sellaiseen taitaa olla matka. Seuraavan kuukauden sisällä tulen siitä teille kertomaan ja heinäkuussa varmistunee paljon enemmän huomisesta…

Kommentit pois päältä artikkelissa opiskeleva äiti

Comments are closed.