Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

la
5
kesä '10

Valmistako

Pitkästä aikaa  koitan saada jotain tuherettua tänne. Liekkö sitten kannattavaa, mutta yritetään. Viikko ja yksi päivää sitten, sain käsiini paperin jossa luki isolla, päättötodistus. Ensimmäinen minulle laatuaan, mutta jollain tasolla toivon ettei viimeinen. Ettei oppimiseni ole tullut päätökseen, vaan tästä se saisi vasta alkaa. Olen siis ensimmäisen muutoksen tuulen etappini käynyt läpi. Saanut jotain valmiiksi. Saanut sen mukana itse kasvaa, kartuttaa tietojani, ja haluta tietoa lisää.

Vietin kesän ainoan lomaviikkoni, huomenna se on päätöksessä ja maanantaina loikkaan mukaan työelämään lähes vuoden tauon jälkeen. Oli äärimmäisen rentouttavaa saada viettää se minulle rakkaissa maisemissa lasteni kanssa puuhaillen. Shoppailtiin, ulkoiltiin, trimmerillä siistittiin puskia, istutettiin jaloruusu ja orvokkeja, juotiin pihalla kahvit, leikittiin ravintolaa jolla oli maailman suloisimmat tarjoilijat. Kävimme katsomassa suomen korkeinta vapaasti putoavaa koskea, kävimme monta kertaa lääkärissä ja teimme isoja päätöksiä jotka saavat tuulet pyörimään entistä kovempaa.

tässä teille kuvasatoa tuolta viikoltamme, olkaa hyvä.

ylistan_herraa_herraa_30.5 virtaa_se tytot_30.5

taa_on_turva_30.5 rallikuskimme mummin_kanssa_30.5 metteli koskenkuohu

juotavaksi_kelpaavaa elaman_vetta aada_30.5

Kommentit pois päältä artikkelissa Valmistako

Comments are closed.