Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

to
17
kesä '10

Tulossa uutta, silti tuttua

yli 3000m2 jotain uutta meidän elämään, elokuussa, tiistaina lukkoon lyötyä osa 1. Enempää en halua vielä paljastaa, mutta osa 2. tulee varmasti. Nämä on niitä suuria tuuleen puuskia, joista voi saadaan elämälleen kokonaan uuden suunnan, mieluisamman.  Kaikki alkaa hiljalleen olla valmista tähän muutokseen. Se tulemaan luultavasti elämämme suurin ja pysyvin. On aika päästä asettumaan, hakemaan omalle aikuisuudelleen juuria, yhdessä.  On saatu yhdessä kulkea matkaa, saatu kiivetä ylös ja mennä vauhdilla taas alas. Elämä tasoittuu hiljalleen, uudelleen.

Olen viihtynyt työssäni. Tykkään tehdä sitä, työympäristöni on innoittava ja haluan oppia uutta, lisää. Työkaverit mitä parhaimmat, kaikilta voi kysyä suoraan jos joku epäilyttää, saaden olla oma itsensä. Saan vihdoinkin tehdä omalla persoonallani töitä, olla oma itseni, piiloutumatta minkään kuoren syövereihin. Nautin myös vuorotyöstä, saan nähdä päivän eri vaiheet. Nauttia lasteni seurassa niin aamulla kuin puolestaan illallakin. Saan pitää viikolla vapaapäiviä, saan olla viikonloppuna perheeni kanssa. Olen löytänyt suuntani työelämässäni, toivoen että myöhemmin saan vahvistaa osaamistani entisestään. Koskaan en kuitenkaan halua olla valmis, sillä kenttä edessäni on laaja, osiltaan tuntematon ja täysin uusi.

Päätin aloittaa myös pakastimen täyttämisen tänään, ensin sinne sujahtaa raparperihilloa, seuraavana vuorossa ensi viikolla Marskinjuoma, sitten hiljalleen mansikat, mustikat, viinimarjat, puolukat. Talvi tulee kuitenkin, joten siihen on hyvä alkaa varautumaan ajoissa.

Kommentit pois päältä artikkelissa Tulossa uutta, silti tuttua

Comments are closed.