Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ti
22
kesä '10

Vielä kaksi viikkoa

Niin, saamme nimittäin uuden jäsenen jo kohtuu isoon perheeseemme. Tai no, viisi ihmispäätä ja kolme eläintä. Eläin määrä kasvaa yhdellä. perheeseemme saapuu Pepi. Heathkeeper’s Kisses for sale. Pieni, musta, ihana kirsu ja kauniit tummat silmät. Kääpiö malliltaan.

Saanko esitellä hänet:

Olemme lasten kanssa viettäneet tänään vapaa päivää, huomenna ja ylihuomenna vietämme myöskin sekä perjantaina ainakin jonkun aikaa. Sillä sitten menen valvomaan. Ensimmäinen virallinen työyöni odottaa. Olen kyllä viihtynyt työssäni, mutta siitä ei sen enempää tähän.

Olimme siis nauttimassa kesäpäivästä, tässä teille kuvapläjäystä myös siitäkin. Olen nähkääs innostunut taas heilumaan kamera käsissäni ympäri maita ja mantuja. Saatte siis nauttia enemmän kuvien kertomasta, kuin minun tekstistäni.

Kommentit pois päältä artikkelissa Vielä kaksi viikkoa

Comments are closed.