Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

to
24
kesä '10

Aurinko armas

Aurinko armas on hellinyt meitä tänään Pohjanmaalla aivan urakalla. Olemmekin lasten kanssa olleet aamusta saakka ulkona. Heti aamusta kun aurinko paistaa takaterassillemme, niin siemailemme siinä hyvät aamusumpit rakkaan puolisoni kanssa. Katsellen toisiamme ja huokaillen, kuinka kauniisti aurinkokin paistaa, toivoen että tuo piha tuossa olisi oma. Pian onkin, mutta ei tuo piha, vaan hieman isompi ja erilainen, ei nurmikko. Kukkaloistoa siellä ja täällä, luonnon omaa kauneutta, iso honkapuu tuossa nurkassa ja lasten leikkivälineet tuolla. Voi kuinka näänkään sen jo silmieni edessä. Ehkä laitan siitä ensi viikolla tännekin kuvaa. Veisinkö sinne jo tuolin suunnilleen takaterassin kohdalle ja nauttisin auringosta täysin siemauksin, samalla tuntien tuulen mukana järven tuoksun ihollani. Tuosta hiekkarannalta minäkin saattaisin pujahtaa uimaan, sillä siihen on vain 200m tonttimme etulaidalta. Kuinka malttaisinkaan odottaa tulevaa syksyä, talvea, kevättä ja kesää, sillä muutos tuo paljon hyvää tullessaan. Odotettuja asioita kaikki, joiden eteen on tehty meidän perheessä paljon töitä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Aurinko armas

Comments are closed.