Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ti
28
heinä '09

Minun perheeni

Millainen on sinun perheesi. Onko se kahden hengen vai oletko yksin, onko sinulla kenties mies/vaimo ja liuta lapsia. Oletko onnellinen, vai surullinen, mietitkö muutoksia, vai annatko arjen soljua kauniisti omaa uomaansa.

Minulla on perhe, siihen kuuluu mies ja ja liuta lapsia. Heidän lisäkseen kaksi eläintä. Perhe on osa minua, minä olen osa sitä.He saavat minut olemaan jotain, tuntemaan itseni tarpeelliseksi, edes sitten vaikka pesemään pyykkiä. Kuinka ihana onkaan tulla kotiin kun on tyttäret ovella ja koira pomppii joukossa. Kuorossa kuuluu ”äiti, äiti”, sitten kuuluu, rikkoen hiljaisuuden ”meijän äiti tuli.” Kyllä siinä on sulaa vahaa lastensa edessä. Toki joskus raivostuttaa, saakin olla niin. Ei elämä mitään ruusuilla, varsinkaan niillä teräkehdillä, tanssimista ole. Missä ihminen olisikaan kokonaisempi, juuri sellainen kuin on, tunteineen kaikkineen, kuin juuri perheensä parissa.

Niin toki minun perheeni on paljon laajempikin käsite, kuin vain tämä tässä ympärissä lapsineen ja miehineen. Perheeseeni kuuluu monta haaraa, yksi haara jossa on omat vanhempani, yksi jossa taas miehen perhe sukuineen päivineen, sekä minun omat sisarukset perheneineen, mutta myös ystäväni. Se varsin harvapäinen joukko, jossa kuitenkin jokainen on kultaakin kalliimpi. Ydinperheen ympärillä on ihana pyöriä suurempi perhe. Sellainen jossa saa tuntea olevansa rakastettu, hyväksytty, juuri minä.

tiikeriMinun perheeni on minun maailmani hienoin perhe, siksi puolustankin sitä lailla tiikerin.

Kommentit pois päältä artikkelissa Minun perheeni

Comments are closed.