Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

la
10
heinä '10

Kesälauantai

Vapaapäivä. Jo sanana hyvin voimakas minun elämässäni. Se alkaa hyvin hitaasti, ihanalla aamukahvilla ja aamupalalla. Tämän jälkeen alkaa hulina, sillä uusi perheenjäsenemme tarvitsee aamutarpeiden käynnin ajan raitista ilmaa. Tämä tekee myös itselle hyvää. Hyvän vatsan täyttävän aamiaisen jälkeen, suunnittelemme aina mitä tänään teemme koko perheellä. Tänään suuntasimme jäätelölle Vaasan torille, lapsille pehmikset kuppeihin ja vanhemmille hyvää mieltä nähdä lapset onnellisina. Myös perheen uusin jäsen oli mukana.  Käytimme myös minun kaksi litraisen turbo ystäväni pesussa. Teimme myös maukkaan välipalan, sekä tässä vaiheessa päivää on tarve myös päiväkahville. Lapset olivat ulkona ja sisällä nauttien kesästä, lämmöstä sekä tuoreista mansikoista niin omasta mansikka-amppelista, kuin torilta ostetuista polkalaatuisista mansikoistakin. Kesähelteiden paahtaessa kauneimillaan, on perheen ruokailurytmi siirtynyt eurooppalaisemmaksi, eli päivällinen syödään vasta 19 aikoihin ja lounas on kevyt, raikas sekä kylmä. Vapaapäivät saavat minut jaksamaan omassa kolmivuorotyössäni entistä paremmin. Toivon kuitenkin keskiviikon tuovan muutoksen suuntaamme vihdoinkin.

Haluan esitellä teille samalla uusimman perheenjäsenemme

Heathkeeper’s Kisses For Sale

Kommentit pois päältä artikkelissa Kesälauantai

Comments are closed.