Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ke
1
syys '10

Tuuli puhalsi

Viime kuukausi on todella mennyt myrskyn silmässä. Nyt alkaa hiljalleen arki asettumaan uusiin uomiinsa. Vielä kun tämä katras kerran jaksaa omaisuutensa pakata ja purkaa. Sitten en pakkaa en pura.

Uusi työ, paljon uusia asioita ja mikä parasta, uusia ystäviä. Neljä viikkoa ja koen että olen todella löytänyt pysyviä ystäviä, sellaisia joille voin kertoa suurimmat salaisuuteni pelkäämättä että niitä kerrottaisiin eteenpäin. Minä voin olla ihminen jolla on kuulevat korvat ja vaiettu suu.

Lasten elämä on asettunut todella hienosti onnellisiin väyliin. Paljon on isoja muutoksia tapahtunut, mutta lasten elämä on selvästi onnellisempaa täällä kuin toisaalla. Saamme olla koko perhe todella onnellisia siitä että elämä on saanut tälläisen tuulen alleen, joka tuntuu kantavan.

Kommentit pois päältä artikkelissa Tuuli puhalsi

Comments are closed.