Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
24
syys '10

Valtala

Koirat makaavat hiljaa jaloissani, lämmittävät mukavasti jalkojani. Jalkojeni alla on myös lattialämmitys, laattaa sekä puuupintaa. Kuulen kuinka toisella puolella hurisee kodinhoitohuoneessa kuivausrumpu sekä pesukone, ylhäällä kauniiden rappusetn toisessa päässä aukeaa vielä tyhjä näkymä. Tuhina kuuluu kahdesta huoneesta. Toisessa tuhisee esikoistyttäreni. Toisella puolella kaksi pienempää tytärtäni. On enemmän kuin hyvä olla kotona. Tuntea olevansa kotona. Minulla on myös keittiö, jossa on tyhjiä laatikoita ja hyllyjä. Eteisestä löytyy myös tyhjää. Mitä ihanaa tilantuntua meillä vihdoin onkaan. Kotona, Valtalassa.

Kommentit pois päältä artikkelissa Valtala

Comments are closed.