Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

su
19
joulu '10

Hiljaa, hiljaa

Joulun kellot kajahtaa.

Meidän perheemme joulu alkaa hiljalleen. Koti on puettu jouluiseen asuunsa. Pakkanen antaa jäälyhdyille mahdollisuuden luoda kaunista kimmellystään kynttilän avulla. Paketit on paketoituna hiljalleen kaikki. Ensi viikolla muutama päivä töitä, siinä ohessa joululeipomusten tuoksua kotiin. Lasten malttamattomuutta, iloa, riemua ja kiukkuakin. Elämää parhaimmillaan.

Tällä hetkellä saan nauttia päivätyön tuomasta rytmistä. Koko perhe vielä opetellaan, mutta hiljaa siitäkin hyvä soppa syntyy. Täytyy antaa itselle tilaa ja samalla antaa tilaa muille perheessä ymmärtää että olen kotona illat ja viikonloput lauantaiaamupäiviä lukuunottamatta. Olen onnellinen tästä muutoksesta. Se antaa minulle enemmän tilaa olla minä. VIhdoin pääsen aloittamaan ensi vuonna harrastuksen, säännöllisen viikkoharrastuksen. Olen pääasiassa kuskaamassa lapsia harrastuksiinsa ja  mikä parasta, työni on minulle mieluisaa sekä työpaikka kävelymatkan päässä kotoani.

Taivahalla säteillen välkkyy sarja tähtösten, Jeesus tullut on!

Kommentit pois päältä artikkelissa Hiljaa, hiljaa

Comments are closed.