Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ma
7
helmi '11

Uusi vuosi uudet kujeet?

On kai aika uudistaa tätäkin blogia. Kirjoittelu on jäänyt elämän jalkoihin, mutta niin kai käy kaikille jossain vaiheessa. joillekin blogi on tapa pitää yhteyttä kotimaahan, joillekin se on käsitöiden, kuvien esittelyä varten. Minulle se on jotain kai siltä ja väliltä. Tapa purkaa jotain, ehkä tarvetta kirjoittaa. Tuottaa ajatuksia paperille. Tai tässä tapauksessa nettiin.

No uusi vuosi tuo aina jotain uutta, niin minullekin. Se toi uuden työn, päivätyön paikallisesta yrityksestä. tarkemmin ottaen kahdesta. Olen taas myyjä. Ja pidän työstäni todella paljon. Toivon sen jollain tavalla välittyvän niin asiakkaille kuin työnantajillenikin. Joskus toki olen väsyneempi kuin toisina päivinä.

Muuten elämä kai menee samaa rataansa. Silti kaipaan jotain. Jotain pientä, kaipaan salaa sillä tiedän että tällä hetkellä se jää kaipaukseksi. Suunnitelmia aina löytyy, täyttämään tuon kaipauksen, sillä jos sille antaa pikkusormen niin tiedän sen vievän koko käden ja sitä en valitettavasti halua. Ja loppuuko se kaipaus koskaan, olenhan nainen. Ok. Nyt paljastin ehkä liikaa, mutta entäs sitten. Jokainen äiti käy varmasti jossain kohtaa tämän saman läpi.

Olen onnellinen. Minulla on edelleen sama aviomies. Niin harvaa kai mies hakee ihan kotiovelta. Minun haki, 10v sitten. Enkä päivääkään meidän yhteisistä päivistä jättäisi pois.

Valokuvaus. Se on taas lähempänä sydäntäni ja tässäpä teille muutama kuvanen, jotka olen saanut aikaan viime aikoina. Tiedä sitten onko ne mitään sen kummepaa, mutta sielua kun korventaa, niin kameraan tarttuminen, siihen keskittyminen, kikkailu helpottaa kovasti.

rakkaimpani.

Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi vuosi uudet kujeet?

Comments are closed.