Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

to
30
heinä '09

Kesäpäiviä

Aurinko paistaa, paistattelen sitä pihalla, kirjoittaen tätä merkintää. Kesä on hiljalleen kääntymässä kohti syksyä, minun lempi vuodenaikaani. Mutta vielä en irroita kesästä. Se on ollut erilainen, verrattuna edellisiin kesiin. Muina kesinä olen ollut kotiäitinä, huoleton menemään lasteni kanssa, olen saanut kuvata läpi kesän, vaikka joka päivä. Niin kyllä nytkin voisin kuvata, mutta ei ole ollut innostusta, ei samalla tavalla kuin ennen. Kuitenkin katson paljon asioita edelleen kameran läpi. Haluan nähdä edelleen kesän kauneuden, tuulen huminan puissa. Tahdon tallettaa asioita lapsilleni, heidän lapsilleen ja taas heidän lapsenlapsilleen. Haluan tallettaa auringon kimalluksen, tuon alloon tuossa, tuon pilven hattaran tuon pellon yllä. Tänä kesänä olen ollut levottomampi kuin muina kesinä, loppua kohden olen kuitenkin saanut kesästä kiinni ja päässyt sen lämpimään syleilyyn. Moni asia on vienyt toiseen, askel kerrallaan tunnen eläväni kesää. Kesää 2009, se jää mieleen monella erilaisella tavalla, kuten kaikki aiemmatkin kesät.

aallot Pian tartun taas kameraan, kävelen meren rannalla, tuntien aallon lyövän rantaan, auringon säteiden ratsastaen aallokossa kauniina.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäpäiviä

Comments are closed.