Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
24
kesä '11

ruusuilla tanssien

Elämän sanotaan olevan ruusuilla tanssimista. Kyllä minä voin yhtyä tähän täysin. Se on koko ruusulla, piikeilläkin. Ne ovat terävät ja pistävät. Minua on pistäneet monta kertaa. Välillä se sattuu kovempaa kuin toivoisi. Välillä se ei tunnu missään vaan jatkaa vain kapuamista kohti terälehtiä, jotka ovat silkkiset. Joskus taas tipahtaa alaspäin ja saa piikistä, silloin se sattuu niin että kyyneleet vierivät.

Viime päivät ovat olleet yhtä vuoristorataa tunteissa. Ovat varmaan vastakin, mutta ilman tätä vuoristorataa minä en olisi minä, enkä tuntisi niin kuin tunnen. Tunteitani en koskaan tule kieltämään, sillä silloin kiellän osan itseäni. Ihmisten edessä voin kovettua ja kätkeä, mutta pinnan alla tulee aina kytemään. Näitä tunteita tarvitsen tänään, tarvitsen huomenna, niiden avulla jaksan uskoa huomiseen, jaksan tämän hetken.

Rakkaus onkin niistä tunteista suurin ja senkin voin joskus kätkeä mutta silti se kytee suurinta tulta ja vie kohti niitä terälehtiä, joilla joskus toivon saavani tanssia, tuntien silkin jalkojeni alla.

Kommentit pois päältä artikkelissa ruusuilla tanssien

Comments are closed.