Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
20
huhti '12

kevättä ilmassa

Päätin elvyttää jo pidempään kuolleena olleen Blogini. Saa nähdä mitä tästä tällä kertaa tulee, mutta ehkä näin keväällä kaipaan sitä, että saan pääni siivottua kaiken muun siivoamisen ja järjestämisen ohella. Pitkään kadoksissa ollut halu tuottaa tekstiä on ollut kadoksissa ja nyt lintujen alkaessa livertää se jossain määrin pyrkii olos.

Pyrin pitämään sisällön suht samanlaisena, käyttäen kuvia tunteiden tulkkina, tekstin tukena.

Ulkoasu on vielä kesken, ehkä sekin jossain vaiheessa saa lopullisen muotonsa, kunhan jaksan siihen taas kunnolla paneutua, pääasia lienee sisältö ei ulkomuoto. Mutta tarkoitus on paneutua tähän mahdollisimman nopealla aikataululla. Uutena ominaisuutena itselleni, ajattelin ottaa komenttiboksin käyttöön, jossain vaiheessa. Katsotaan mitä siitäkin sitten tulee vai tuleeko mitään :)

Mutta pidemmittä puheitta, antakaa kevään tulla ja kevät tuulen puhaltaa.

 

Kommentit pois päältä artikkelissa kevättä ilmassa

Comments are closed.