Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

su
29
huhti '12

Sunnuntai

Eilinen ja tämä päivä on upotettu rakkaiden lasten harrastukseen. Eilen kaikki tylleröt kävivät ratsastustunnillaan ja esikoinen hoitamassa hoitoponiinsa liittyvät tallityöt. Yllätykseksemme esikoisen ratsastustaitoihin on kiinnittänyt myös tuntien opettaja huomionsa. Kiitoksia vain, tämä lämmittää aina äidin sydäntä, joka kuskaa lapsiaan 100km/krt/vk:ssa tallille. Esikoiselle ehdotettiin tuloa tämän päivän valmennukseen. Niinpä kellon aamulla soidessa klo 08 vietiin pienimmäinen mummin hoteisiin ja otettiin suunta tallille, siellä odottavaa ponia sekä valmennusta. Valmennus oli intensiivistä ja uskon että tästä puhumme vielä paljon neitokaisen kanssa. Hän oli itse varsin tyytyväinen saamaansa opetukseen, sillä kritiikki sekä kehu tulivat minun näkökulmastani juuri ikätasoon nähden, niin että makusteltavaakin valmennuksesta jäi. Kamera räpsi paljon kuvia, koska niissä esiintyy tallin hevosia, miljöötä sekä muita kuin vain minun tyttäreni kasvoja, on ne vain minulla, enkä niitä julkaise tänne.

Sen sijaan, vuoden takaisia tunnelmia. Pian pääsemme taas käymään Korkeakoskella joka vuotisen kuvausmatkamme tekemässä. Tuon voimallisesti virtaavan ja pelottavankin elementin äärelle. Veden, kosken ja kuohujen. Mutta sitä päivää odotellessa tarjoan muutaman makupalan paikasta, jossa kuuluu vain kosken kuohu.

  

 

Kommentit pois päältä artikkelissa Sunnuntai

Comments are closed.