Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ke
2
touko '12

Kasvun ihme

Eilen, toukokuun ensimmäisenä huomasin takavarastosta haravoita kaivaessani, että ympärillä on alkanut vihertämään. Kurkkasin myös raparperejä ja kyllä, toisena kasvuvuotenaan ne ilmoittavat iloisesti olevansa voimissaan ja puskevansa uutta lehteä. Tänäkin vuonna saamme siis nauttia raparperimehusta kesällä sekä piirakasta jossa yhdistyy mansikan makeus ja raparperin kirpeys.

Kasvun ihmettä saamme ihmetellä meidän perheessä muutoinkin tänä tulevana kesänä. Minä olen talven pimeinä iltoina saanut rauhassa kasvattaa itseäni eteen ja hiljalleen myös alaspäin, sisälläni tpahtuu päivittäin paljon uutta. Pienet keuhkot kehittyvät ja pian, pian saamme koko perheellä tutustua uuteen perheenjäseneemme. Vauvaan. Kuinka hän pienillä sormillaan tarttuu niin tiukasti kiinni, katsoo silmillään maailmaa ja hiljalleen ymmärtää olevansa osa meidän perhettämme. Saan olla etuoikeutetussa asemassa, pian suurperheen äiti.

Kasvun ihmeitä siis ulkona luonnossa ja sisälläni suojassa vielä tältä maailmalta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kasvun ihme

Comments are closed.