Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ke
9
touko '12

Sairastuvalta

Elettiin viime viikon keskiviikkoa. Esikoinen alkoi niistää. Niistämistä sitten riittikin. Tämän jälkeen keskimmäinen tyttäristäni alkoi yskiä, yskittävää tuntuu riittävän aina vaan. Kuumeilua ei ole esiintynyt heillä kahdella. Ajattelin jo, että kuopus säästyy. Väärä luulo. Mieheni kotiin tulo lauantaina, kuumeinen kipeä olo. Reilu puoli viikkoa, ääni poissa. Kuopuksen kanssa valvottu öitä, kuunneltu hengitystä, herätty miehen yskimiseen, vedenjuontiin, niistämiseen. Oma uni, kadoksissa täysin. Fyysisiä kipuja alkaa jo olla. Väsyttää. En saisi lääkärin mukaan juuri rehkiä, mutta jos vastassa on äänetön mies tai supistukset, niin pakko myöntää että äänetön mies vie voiton. Kuopuksella virus larungiitti. Ei saa syötyä, mehujäitä ja jugorttia vain. Koskee kurkkuun, itkee välillä kipuaan. Minäkin itkisin jos jaksaisin, en vain jaksa. Voimat ovat loppu. Toivottavasti pian sairastupakin saa laittaa ovensa kiinni.

Kommentit pois päältä artikkelissa Sairastuvalta

Comments are closed.