Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

su
2
elo '09

ystävyys

Haluan kertoa teillä ystävyydestä. Minulla on yksi ystävä, ylitse muiden. Ystävyys on suoraa ja rakkaudellista, se on molemminpuolista. Sellaista ystävyyttä olen saanut kokea aiemminkin, enkä koskaan halua siitä luopua. Ei ole turhaan sanottua ”koira on ihmisen paras ystävä.” Aivan totta. Minun paras ystäväni on eläin, koirani. Koko perheen lemmikki toki, mutta minulle henkireikä. Tulin juuri 10h työpäivän jälkeen kotiin, ihmisestä tyhjään taloon. Huikkasin koirani nimen, millä riemun ulvalduksilla koira tulikaan minua vastaan alakertaan, hyppien, ynisten, alistuen, häntää hurjasti heiluttaen. Kävimme puolen tunnin lenkillä, peltojen keskellä, minä söin vadelmia puskista, ystäväni nuuski tuoksuja, joita oli kostea heinikko kerännyt. Voi tuota riemua, kun ystäväni näki minut siinä vadelmapuskan vieressä, kävi tökkäämässä minua ja läksi taas teilleen. Kuinka paljon paremmin voinkaan kun näen auringon laskun pihalla, raikkaassa ilmassa. Kuinka paljon paremmin nukunkaan, kun tiedän että en ole yksin vaan minusta pidetään huoli, ystäväni pitää. Nytkin koirani lämmitää jalkojani, makaa liikkumatta ja osoittaa että on lähellä.

ystäväniMinun ystäväni. Koskaan, kukaan ei voi saada yhtä pyytentö ystävyyttä keneltäkään ihmiseltä, kuin mitä koira on ihmiselle antaa.

Kommentit pois päältä artikkelissa ystävyys

Comments are closed.