Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

to
10
touko '12

Vihdoinkin

Vihdoinkin pitäjän mukavin postikuski toi paketin Saksasta. On sitä odotettukin kieli pitkällä reilu kuukausi, mutta nyt se on täällä. Nimittäin uusi kamerani, merkkiuskollisena pysyin Canonissa. 550D kotiutui tänään ja muutaman koeräpsäisyn tein mukana tulleella putkella ja automaattiasetuksilla. Voi jestas mikä ero sillä onkaan vanhaan verrattuna. Nyt vain odotan ihanaa aurinkoista kevätpäivää, jotta pääsen ulkoiluttamaan kameraani luontoon. Sitten saatte kuvapläjäyksen :)

Muutakin hyvää tänään ilmeni. Kävin Fysiatrin vastaanotolla toistamiseen ja hän oli kovin positiivisin mielin selkäni suhteen. Melkein tunti siellä vierähti, kun juteltiin tukilihaksiston kunnossa pitämisen tärkeydestä, varsinkin kun suvussa on jonkin verran rasitteita huono selkäisyyteen. Ensimmäisenä ostolistalle menee kyllä kunnon lenkkarit, tukevat, kuitenkin tarpeeksi pehmeät ja vaimennukset minun jaloilleni oikeaan paikkaan tulevat.  Kesällä siis uusin kengin kohti parempaa terveyttä.

Sairastupa jatkaa samaa rataa. Virustauti jyllää ja yöt menee huonosti nukkuen, kuuntelen pienimmän hengitystä, havahdun väsyneenä supistuksiin, samalla kun hikininen äänetön vaihtaa vieressä kylkeä. Eilen mietin ääneen ensimmäisen kerran koko odotukseni aikana, että olinko aivan hullu, kun kaksi yötä valvoen saa minut voimaan fyysisesti pahoin. Toisaalta, vauvan kanssa voi nukkua päiväunet hyvällä omalla tunnolla, toisin kuin nyt, kun pitää koittaa hoitaa kaikki asiat kuntoon. Noh ehkä virus ennen juhannusta hellittää ja pääsemme nauttimaan myös hiljalleen valmistuvasta terassistamme täysillä koko perheen voimin.

Kommentit pois päältä artikkelissa Vihdoinkin

Comments are closed.