Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
18
touko '12

peiton alla päivä

Tiedätkö sen fiiliksen, kun ulkona sataa vettä, peltikattoon kuuluu rummutus välillä hiljempaa, välillä kovempaa. Koko maiseman täyttää lehtivihreän nuput ja takana siniharmaa taivas. Ei tee mieli ulos nokkaansa laittaa. Mieluummin valitset kutsuvan peiton ja uuden tyynysi, kuin päivän kotityöt. Kahdet päiväunet mahtuu tähän sateiseen päivään. Halu hautautua yhä syvemmälle omaan itseensä, vielä liikkuvaan mahaan ja sen sisältöön. Kaikki muu tuntuu turhalle juuri nyt. Pyörin kotitöiden parissa kuin tyhmä, joka ei osaa aloittaa niitä.

Sylini kaipaa jo tulokasta kovasti.

Saimme 4D kuvan pienokaisestamme tiistaina ja hän on suloinen suppusuu. Odotan sitä ensimmäistä kaiken kertovaa supistusta, sitä tunnetta kun tiedän että pian saan hänet syliin, lähelle. Pyörin tunteessa yksin.

Lapsille olen pyrkinyt kertomaan usean kerran päivässä, että rakastan heitä, kuinka he ovatkaan suloisia. Sillä paha olo heidän puolestaan kalvaa sisällä. Haluaisin jaksaa mutta vauva pakottaa lepäämään, kroppa huutaa energian keräämistä varastoihin ennen suurinta maratonia. Odotan, että odotus pian päättyy osaltamme. Vedän peiton korviini ajoissa, jotta pian olisi jo huominen, joka vähentää taas päivällä odotustamme.

Kommentit pois päältä artikkelissa peiton alla päivä

Comments are closed.