Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ma
16
heinä '12

Koti

Viime päivinä, no sanotaanko viimeisen kuukauden aikana, kodista on tullut (mikäli mahdollista) vieläkin rakkaampi paikka olla. Pienokainen tuli eilen kuukauden ikään ja tuntuu, että tästä päivästä tulee oikeaa tunteiden mylläkkää, kuukausi sitten nimittäin kaikki oli vielä päivällä hyvin. Yöllä se myllerrys sitten alkoikin. No ehkä paistumassa olevat suklaakeksit pitää tunteet kurissa, kun tajuaa että ollaan kotona, eikä tällä hetkellä ole mitään hätää.

Kuinka ihana onkaan aina avata oman kodin ovi, nähdä tutut asiat ympärillä, asiat, ihmiset, muistot. Kaikki, joihin voi kiintyä. Tuttu pihatie, sen asfaltissa roudan hajottamat railot. Vesisateella pihaan valuva hiekka. Omenapuun alla kasvavat metsämansikat. Oma pyykkinaru. Lasten leikkien äänet yläkerrasta. Koirien iloinen tervehdyshaukku kotiin tullessa. Kammottava, ja hiuksia nostattava kenkävuori kuistilla, joka kuitenkin kertoo että talossa on elämää. Se jos mikä nostattaa hymyn huulille ja saa sydämen läpättämään lämmöstä. Kaikki ne remonttisuunnitelmat, keskeneräisyys, meidän näköisyyden hakeminen. Kaikki tämä on enemmän kuin hyvä juuri nyt. Osaan arvostaa enemmän kuin aikaisemmin, sitä että meillä on omakotitalo. Unelma, joka on yhdessä, ennen kaikkea perheenä saavutettu. Tukikohta, jossa saan levätä, kun elämä on rieponut, kun huomisesta emme vielä tiedä. Mutta saan olla siinä nyt ja nauttia siitä kaikesta pienokaisen tuhistessa vierelläni.

Kommentit pois päältä artikkelissa Koti

Comments are closed.