Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ti
11
elo '09

Minun maisemani

Tänään nostan aiheeksi kirjoittaa minulle rakkaat maisemat. Niitä on paljon, mutta rakkaimmat maisemat ovat kotona, siellä missä minun sydämeni todella on. Savossa. Siellä minun sieluni saa levätä, varsinkin järven rannalla. Polut on usein tallattuja ja tuttuja. Sitä kautta niistä onkin tullut rakkaita. Sain jo lapsena niitä tallata, silloin ne olivat vielä polkuja, nyt tilalla on valaistu tie. Kuljin silloisen koiramme kanssa usein tuolla ja nautin siitä jo silloin. Nyt kuljen siellä nykyisen koiramme kanssa ja nautin. Se hiljaisuus mikä siellä valtaa, on jotain äärettömän suurta, sekä hienoa. Osaankin arvostaa tuotakin asiaa paremmin täältä kaukaa nyt, kuin silloin äärellä asuessani. Sen maiseman haluan usein kaivaa esiin muistini syövereistä, palata eiliseen, antaa ajatukseni nousta siivilleen, mennä sinne missä minun on hyvä olla.

sieluni maisemaHaluan jakaa kanssanne pienen siivun sieluni maisemaa, kas näin olkaa hyvä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Minun maisemani

Comments are closed.