Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ke
29
elo '12

Niilona tunnetaan

Aika kuluu, vauhdilla. Itse olen jäänyt jo edellisellä asemmalla kyydistä. Aivot ei jaksa työstää lähellekään kaikkea mitä äitinä pitäisi. Mutta isona saavutuksena pidän sitä, että poikamme ristiäisjuhlan järjestimme kotona. Siivosimme mieheni kanssa koko edellisen viikon yhteisvoimin ja viimeisenä aamuna rutistimme kaikki voimat yhteen ja saimme ja kuin saimmekin ihanan juhlan aikaan.

Oma kummini, kastoi poikamme, kuten kaikki lapsemme. Tunnelma oli siis siltäkin puolelta kotoinen, kun meidän perheen luottopappi kastoi Niilo Pekka Juhanin, Mette-Kristiinan hellästi kuivatessa veljensä pään. Kastepukuna toimi tälläkin kertaa mieheni suvussa kulkeva mekko, jossa Niilo oli viideskymmenestoinen lapsi, joka nimen saa tuo kastemekko päällään.

Suurimman kiitoksen annan kuitenkin äidilleni. Hän on suuri persoona, avulias aatu, aika tekemässä muiden eduksi. Hän otti keittiön haltuunsa heti, kun astui ovesta sisään, ohjeisti miestäni kun minä imetin, laitoin tyttöjä kuntoon, sekä poikaa valmiiksi. Vieraita kaikkineen oli noin 25. Kotoisasti muumimukeihin kaadoimme kahvit, söimme paikallisen kalayrittäjän savulohta sekä oman maan antimista tehtyä salaattia. Maaningan leipomosta Malbergilta haimme tilatun suklaakakun, sekä pikkuleivät.

Ja kuten kaikkineen, kun väki vähenee, pidot paranee, niin nytkin. Voi kuinka meillä onkaan ihania rakkaita ympärillämme, ja paljon. Näissä juhlissa sen aina huomaa. Saamme olla onnekkaita. Kaikilla lapsillamme on ihanat heitä rakastavat kummit, koen, että jokaisen kohdalla olemme onnistuneet.  Kiitoksia jokaiselle Niilon kummille, kun halusitte ottaa tehtävän vastaan. Sydänalaani lämmittää aina, kun teitä ajattelen.

     

   

   

Kommentit pois päältä artikkelissa Niilona tunnetaan

Comments are closed.