Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ma
8
loka '12

Selkä

Tänään ei ole hyvä aamu, eikä yökään ollut kaksinen. Niilo kyllä antaa minun nukkua, niinkin hyvin, että uimme maidossa. Mutta oma selkäni ei anna rauhaa, tunnen kivun läsnäolon koko ajan. Missä asennossa sitten olenkin, tunnen kuinka se viiltää milloin pohkeeseen, milloin jalkapohjaa tikkuilee. Milloin selkä rutisee kävellessä niin että se tuottaa kipua. Noinkin suuri minua kannatteleva osa ja se on rikki poikki. Vielä ei ole varmuutta mistä kaikki johtuu, toivon mukaan loppuvuoteen mennessä olisi. Magneettikuvaus odottaa ja siihen meno hieman jopa pelottaa. Pelottaa saada kuulla, että alle kolmekymppisenä on kroppa hajotettu palasiksi. Syönkö loppuelämäni särkylääkkeitä, aina vain vahvempia ja vahvempia, ravaanko koko loppuelämä fysiatrilla vuoroin ja vuoroin fysioterapiassa, maksaen jatkuvasti siitä, että pysyn toimintakykyisenä. Pelottavia ajatuksia. Olen pyrkinyt tekemään vahvistavia liikkeitä päivittäin, ottanut rinnalla ratsastamisen (kerran viikossa), jolloin lantio pääsee aukeamaan kunnolla, mutta koska tää kipu loppuu vai loppuuko se. Jo jalan suoristaminen istuessa sattuu. Kaikki sattuu. Kumpa saisin olla vielä edes viikon kivuton.

Kommentit pois päältä artikkelissa Selkä

Comments are closed.