Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ma
17
elo '09

Ohuet langat

Viikonloppuna sain ymmärtää, kuinka ohuet onkaan langat, nimittäin elämän langat. Perjantaina kiireellisenä lastenpkl kautta infektio-osastolle. Esikoisellani paha ilmeisesti ylähengitysteiden tulehdus. Crp huiteli ties missä ja iv:nä laitettiin sitten kaksi vuorokautta lääkettä 3*vrk:ssa. Kun neiti makasi siinä sängyllä yöllä kalman kalpeana kuun valossa, ymmärsin kuinka ohuiden lankojen varassa meidän elämämme oikeastaan onkaan. Se on äärettömän ohut, se voidaan katkaista meiltä keltä tahansa, koska tahansa, ei silloin kysellä onko valmis vai ei. Silloin mennään eikä meinata. Pelko heräsi, mitä jos onkin kyse vakavammasta, tunsin olevani niin yksin tuossa yön hetkenä, että kyynel vierähti. Pidin vain lastani kädestä kiinni, rukoilin että pienokaiseni voisi aamulla jo paremmin. Nyt tiedän sen, että Meten elämän langat on suuremmissa käsissä ja vain niihin käsiin voin luottaa. Lasten heleä nauru täyttää ilman ja tunnen hymyn nousevan huulilleni, se oli vain herätys tähän hetkeen. Herätys siitä, kuinka pitää osata ottaa kaikki irti jokaisesta henkäyksestä jonka saa henkäistä, nauttia rakkaidensa seurasta ja ymmärtää, kuinka lapset ovat vain lainassa meillä. On hyvä oppia päästämään irti, vaikka haluaisikin pitää vain kovemmin kiinni.

Kommentit pois päältä artikkelissa Ohuet langat

Comments are closed.