Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

su
30
elo '09

Ristiriitaisuus

Sanana jo hyvin mielenkiintoinen ja ainakin itselläni ajatuksia herättävä. Ei mikään helppo aihe kirjoitella, mutta päätin ottaa riskin. En tiedä onko tämä tietoinen vai ei, mutta otan sen kuitenkin. Jokaisen sisällä varmaan aika ajoin velloo ristiriitaisuus. Tiettyjä asioita, päätöksiä, ihmisiä, yleensä elämää kohtaan. Minun sisälläni on hyvin usein ristiriitaisuutta, haluan pitää langat käsissäni ja huomaan menettäväni samantien. Tiedän, tiedän, sen on syytäkin mennä niin.  Ei lankojen kuulukkaan olla meillä, muttei meidän pidä olla marjonettinukkejakaan muille. Niin tässä taas yksi ristiriita.  Miksi sitten sen pitää olla näin. Miksi esimerkiksi rakkaus ja viha on niin lähellä toisiaan? Miksi tunteille ei aseteta rajoja? Onko heittäydyttävä ja vain odotettava mätkähtävänsä? Tunteet aiheuttaa ehkä eniten ristiriitoja, juuri viha/rakkaus, tunne/tunteettomuus, ystävyys/vihamielisyys, kunnioitus/halveksunta. Paljon suuria sanoja, tyhjiä sisältä vai täynnä elämää? Ainakin täynnä ristiriitaisuutta. Tänään tunnen näin, aamulla saatan taas rakastaa koko maailmaa. Aamun ensimmäistä auringon sädettä, joka paistaa autoni ikkunoista silmiini. Niin tai näin, minä olen päättänyt heittäytyä, kuljettakoon virta mihin kuljettaa.

Kommentit pois päältä artikkelissa Ristiriitaisuus

Comments are closed.