Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

to
3
syys '09

Kalisee kalisee

Kuva 319On tullut syksy, meillä kotona sen huomaa siitä, että puikot kalisee ilta toisensa jälkeen sohvalla. Viime viikolla se alkoi eikä loppua näy. Sen jälkeen on syntynyt yhdet huopasesta huovutetut vanttuut, itselleni. Miehelleni tein nallen mustikkalangasta lapset, sekä kotivillasukat, lyhyellä varrella. Tällä hetkellä puikoilla bambuisilla on tulossa kuopukselle samasta nallesta lyhytvartiset sukat, neidin omasta toiveesta, sekä pyöröpuikoilla keskimmäiselle kaulaliina, hänen valitsemastaan tempo langasta. Jonossa on kaikille neideille huovutetut talvivanttuut, samoin miehelleni, ehkä yksi villapaita mikäli kaava ei maata mullista ja saan siihen aikaa sekä inspistä. Paljon siis täytyy puikkojen kalista. Se tekee hyvää, sekä mielellä että sormien nivelille. Reuma kun vaanii, niin täytyy nauttia neulomisesta niin kauan kuin se on mahdollista. Toivon itse, että vielä pitkään tästä eteenpäin.

Muuten kotona kaikki hyvin. Tänään poltimme ensimmäistä kertaa pöydällä taas kynttilöitä. 6 kirkasta Iittalan kiveä sai tuikun sisäänsä ja oli kaunis näky, kun ne loistivat ihanan okran värisen Pentik kookos liinan päällä yhdessä palaen. Syksy se on saapunut kotiimme.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kalisee kalisee

Comments are closed.