Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
18
syys '09

Sanoja vaan

”Kahdestaan hiljaa vaan, tulen liekkiin katsotaan, kynttilät leikkivät, niin kuin sydän tunteillaan. Paperilla kaikki täydellistä on, miksi tunne silti on niin levoton. Sanoja vaan, me tarvitaan, sanoja vaan, rauhoittamaan, sydän kun on hukkumassa kyyneeliin, sitä tarttuu kiinni vaikka valheisiin. Miettien, etsien, kaipuu saa mut valvomaan, öinen kuu heijastuu, seuraa hetken siltä saan. Paperilla kaikki täydellistä on, miksi tunne silti on niin levoton,  Sanoja vaan, me tarvitaan, sanoja vaan, rauhoittamaan, sydän kun on hukkumassa kyyneeliin, sitä tarttuu kiinni vaikka valheisiin. Sanoja vaan, jään kaipamaan, sanoja vaan, muun kaiken saan, vaikka toisiimme kai kiinni juurrutaan, hiljaisuus vie tunteet yksi kerrallaan, mukanaan.” – Teräsniska Suvi. Kiitos!

Kommentit pois päältä artikkelissa Sanoja vaan

Comments are closed.