Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

ma
27
heinä '09

Muutoksen tuuli puhaltaa

Niin, on aika aloittaa Blogi, uusi sellainen.

Elämässä puuhaltaa todellakin tuuli, joka muuttaa suuntaa arvaamatta. Niin arvaamatta, että joskus miettii pysyykö itse kyydissä. Tein tänään ehkä elämässäni pelottavimman muutoksen, jonka olen koskaan (noh naimisiin menoa lukuunottamatta) tehnyt.  Irtisanoin itseni lama-aikana vakituisesta työsuhteesta. Hullu, ajattelee moni. Niin, ehkä omalla tavallaan jokainen meistä on. Minä taas en nähnyt sitä hulluutena vaan viisautena, sillä en tehnyt sellaista työtä jota olisin halunnut tehdä 10 vuoden kuluttua. Palo on suuri toisaalle. Sitä kohden tässä mennään. Lähdetään kuluttamaan koulupenkkiä suurella innolla. Suuremmalla kuin ehkä vuosi sitten.aavekaupunki

Syttyi palo, syttyi tuli, tuli joka roihuaa, se palaa vahvalla liekillä. Ja annan tuulen puhaltaa suoraan päin niin voimalla, että pinnistän pysyäkseni pystyssä. Pysyn kuitenkin ja hengitän syvään tuulta, sen tuomaa henkäystä, olen vapaa nojaamaan tuulen ja luottamaan sen voimaan. Elämässäni on vahva ote ja usko huomiseen. Se on kirkkaampi kuin aurinko, joka valaisee kaupungin saaden sen näyttämään kangastukselta. Elän, tunnen, haaveilen ja unelmoin. Elän unelmaani todeksi tässä ja nyt.

Kommentit pois päältä artikkelissa Muutoksen tuuli puhaltaa

Comments are closed.