Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

pe
13
marras '09

Talvi tuoksuu

Talvi tuoksuu pihalla. Kolmatta päivää jo lumi maassa, päivällä on niin paljon valoisampaa, ettei välttämättä tarvitse edes valoja käyttää. Se tuoksuu raikkaalle pakkaselle. Se kimmeltää kynttilän valossa, se kimmeltää auringossa, se puhdistaa luonnon valkoiseen vaippaan. Se tuoksuu takassa poltetulle puulle, se saa ihmiset sisätiloihin. Se saa ihmiset polttamaan kynttilöitä, ajattelemaan läheisiään, sillä pian on joulu. Se saa ihmiset leipomaan, se saa ihmiset pukeutumaan lämpimästi. Se saa lapset leikkimään, se saa lapset kiljumaan riemusta, se saa lapset peuhaamaan, se saa aikuiset käyttäytymään kuin lapsi, se saa aikuisen tarttumaan pulkkaan ja lähtemään pulkkamäkee. Se saa ihmiset liikkumaan perheinä, mennään laskettelemaan, pulkkailemaan, mennään luistelemaan sekä hiihtämään. Se saa ihmiset hymyilemään, se saa ihmiset arvostamaan vuoden aikoja. Se on talvi, puhdas valkea lumi, pakkanen ja jää. Tervetuloa taas talvi.

Kommentit pois päältä artikkelissa Talvi tuoksuu

Comments are closed.