Polaroid Photo

Pictures from Muutoksen tuuli

Muutoksen tuuli

tavallisen naisen tavallista elämää

su
10
tammi '10

Luminen maisema

pieni_havu_01_2010

Hiljaisuus, ympärilläni pelkkä hiljaisuus. Auringon nouseva kajo käy kauniisti ja lankeaa lumisiin puihin, niiden latvoihin. Tuosta välistä se kuitenkin lankeaa maahan ja osuus lumeen peittyneeseen pieneen havupuun alkuun. Ympärilläni täysi hiljaisuus. Seison hiljaa lumisen kiven päällä. Kuuntelen. Ei ole mitään kuunneltavaa, mutta silti kuuntelen. Nautin siitä, että ympärilläni on valkeaa uutta lunta. Sinne on jalkojen hyvä upota, jopa polvia myöten. Kiviä, havuja, puita, valoa, aurinkoa. Tammikuu. Talvi. Kuitenkin kun kurkotan kohti aurinkoa, voin haistaa jo kevään. Se on tulossa, pian solisee tuo lumi pois. Tuokin pieni havupuu paljastuu kurkottaen kohti aurinkoa, kohti kasvua. Kohti huomista. Hiljaisuus.

Kommentit pois päältä artikkelissa Luminen maisema

Comments are closed.